Home

 

Landweg 3 (200 meter gelegen van station Vathorst)

3829 MK

Hooglanderveen / Amersfoort

 

Bij Nagelstudio Vathorst in Amersfoort bent u aan het goede adres voor mooie handen en nagels. Wij werken al 10 jaar met de luxe OPI producten. OPI Heeft al ruim 35 jaar ervaring in handen en voeten, dat staat gegarandeerd voor kwaliteit! 

 

O•P•I GelColor al eens geprobeerd? Direct droog & uitgehard, 14 dagen glanzend en kleurvast! De natuurlijke nagel wordt niet belast en is snel en eenvoudig te verwijderen. Ideaal voor bruiden of vakantie, en kan ook op teennagels worden aangebracht. 

 

Voor de mensen die allergisch kunnen reageren op reguliere gels of acryl, werk ik met het merk MiYoshi, een epoxy-vrij product.

  

Met behulp van nagelversteviging en coaching worden Nagelbijters trotse EX-Nagelbijters. Inmiddels hebben wij al tientallen nagelbijters en frutsers kunnen helpen, zij stralen en zijn trots op hun mooie handen en nagels. Bel vrijblijvend voor meer informatie of boek online.

 

Ook bieden wij speciale behandelingen voor gitaristen, met behulp van een Gelof acryl- systeem creëren wij een natuurlijke nagel die naar eigen wens te verlengen en/of te verstevigen is.

 

Bel voor een workshop op maat of hippe meiden NailArt- nagellak feest. Dit kan bij u thuis, of All Inclusive bij Hey!Pannenkoek in Amersfoort. 06-10339384 of mail voor meer informatie

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Ook voor cadeaubonnen en luxe verzorgingsproducten kunt u terecht bij ons! Mail of bel ons en we helpen je graag verder.

 

Verkooppunt van O•P•I nagellakken en verzorgingsproducten.

Behandelingen & losse verkoop op afspraak.

 

WEGENS ENORM SUCCES IS DE AGENDA IS TOT 7 JANUARI 2019 GEHEEL VOLGEBOEKT!

 

Neem contact op

 

Bekijk de behandelingen

 

Boek online gemakkelijk en snel een afspraak

 

 

Nagelstudio Vathorst Amersfoort