Behandelingen

Time to treat yourself!

Verwend

Deze behandeling is een pure verwennerij. Je krijgt een manicure waarbij de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd.

 

Daarna wordt de OPI Gelcolor aangebracht. Als afsluiter worden handen verzorgd doormiddel van een scrub, voedende crème en nagelriem olie._________€47,99

 

Super Verwend

Tijd voor een beetje extra? Je verdiend het! Bij deze behandeling krijg je een manicure en wordt de OPI GelColor aangebracht.

 

Daarna krijgen je handen extra aandacht met een scrub, voedende crème en nagelriemolie. 

 

Ook krijg je een flesje OPI Infinite Shine lak, zo kan je nog langer genieten van je mooie kleur en bijwerken wanneer nodig. Inclusief een verwijdersetje, zodat je de de GelColor met gemak zelf thuis kan verwijderen._____€74,99

Super Verwend

Super Verwend De Luxe

Speciaal voor de echte luxepoezen is er de Super Verwend De Luxe behandeling. Bij deze behandeling krijg je een manicure en wordt de OPI GelColor aangebracht. 

 

Na het aanbrengen van de GelColor krijgen je handen een handbad, scrub, anti-aging hand serum, nagelriemolie, ceramide spray en ontspannende handmassage.

 

Ook krijg je een flesje OPI Infinite Shine lak, zo kan je nog langer genieten van je mooie kleur en bijwerken wanneer nodig. Inclusief een verwijdersetje, zodat je de de GelColor met gemak zelf thuis kan verwijderen.

 

______€84,99

 

 

 

OPI GelColor

GelColor staat ook wel bekend als gellak. GelColor is een luxe lak die draagt als een gel en binnen een mum van tijd strak wordt aangebracht door je styliste. Met GelColor heb je 14 dagen lang plezier van glanzende en verzorgde nagels.

 

De lak is eenvoudig thuis te verwijderen en beschadigd de natuurlijke nagel niet. Met keuze uit ruim 150 kleuren is er altijd kleur die bij je past en geschikt is voor elke gelegenheid. Bij deze behandeling worden je nagelriemen verzorgd en worden de nagels netjes in de juiste vorm gevijld.

 

Veel GelColor kleuren zijn ook in nagellak op voorraad. Zo kan je je teennagels van dezelfde kleur voorzien!

 

Boek nu je afspraak


 

Handen

1. GelColor              (30 min)   €39,99

2. GelColor inclusief removal (45 min)  €49,99

 

Voeten

3. GelColor             (30 min)_€42,99

4. GelColor inclusief removal (45 min) €52,99

 

Combi

5. GelColor handen + voeten (60 min) €82,99

 

Manicure

Jij en je handen verdienen het om extra aandacht te krijgen, boek daarom een manicure behandeling. Wil je deze behandeling graag combineren met een GelColor? Laat dan bij je boeking een verzoek achter in de notities.

 

Boek nu je afspraak


 

6. OPI ProSpa Express Manicure

        (25 min)_€25,- 

Een korte, maar krachtige oppepper voor je handen.

De luxe producten van OPI hebben een anti-aging effect en geven een heerlijk zacht gevoel. De behandeling bestaat uit het in model vijlen /polijsten van de nagels, voedende créme en nagelriemolie.

 

7. OPI ProSpa Signature Manicure

       (30 min)_€34,99

Een must-do behandeling voor mooie en verzorgde handen. De luxe producten van OPI hebben een anti-aging effect en geven een heerlijk zacht gevoel. De behandeling bestaat uit het in model vijlen van de nagels, een scrub, extra voedende crème die wordt aangebracht met een handmassage, nagelriem verzorging.

 

8. OPI ProSpa Pamper Manicure

       (45 min)_€49,99

De ultieme verwennerij voor jou en je handen! De luxe producten van OPI hebben een anti-aging effect en geven een heerlijk zacht gevoel. De behandeling bestaat uit het in model vijlen van de nagels, een scrub, klei masker, extra voedende crème die wordt aangebracht met een handmassage, nagelriem verzorging, beschermend serum en een speciale ceramide spray. Bij deze behandeling wordt er aandacht besteed aan zowel de onderarmen als handen.

 

 

Kunstnagels/versteviging

 Kunstnagels zorgen voor een mooie, egale en vooral stevige nagel. Kunstnagels blijven tot 3 á 5 weken netjes en kunnen met een topcolor in ruim 150 verschillende kleuren worden aangebracht. Kunstnagels worden op de natuurlijke nagel gemodeleerd, dit kan zowel met een extensie als zonder. 

 

Na 3 á 5 weken dient deze gel weer te worden bijgevuld. Wij hebben inmiddels ruim 15jaar ervaring in het zetten van kunstnagels en zorgen ervoor dat deze er zo natuurlijk mogelijk uit zien en met zorg worden aangebracht.

Op dit moment is er door drukte een klantenstop voor kunstsystemen met verlenging.

 

Meer weten over het verschil tussen GelColor, OPI kunst-systeem Gel- en Acrylnagels? Klik dan hier.

 


 

9a. Full set zonder verlenging ____(60 min)_€64,99

 

10b. Full set met verlenging + topcolor__________(90 min)_€79,99

 

11a. Refill ____________________(60 min)_€55

11b. Refill met topcolor__________(75 min)_€59,99

 

12. Verwijderen van kunstnagels__(60 min)_€77,50 incl treatment voor thuisgebruik.

(Ex-)nagelbijter

Ben je het zat om je handen te verstoppen? Dan is het tijd om in actie te komen. Uit ervaring met mijn klanten (ex-nagelbijters ) weet ik dat het niet makkelijk is om van deze gewoonte af te komen, maar het kan!

 

Inmiddels hebben wij al tientallen vrouwen én mannen geholpen om van hun nagelbijten af te komen. We maken niet alleen je nagels mooi, maar ondersteunen je ook in het gehele proces. Met onze ervaring op dit gebied zorgen we ervoor dat jij straks weer met trots je handen en nagels kunt laten zien aan de buitenwereld.

 

Meer weten over hoe we je hiermee helpen? Klik hier of neem contact met ons op, we leggen je graag uit hoe we voor je te werk gaan!