Nieuws archief 2009

03-11-2009

Een bericht in het Twents Volksblad

Een bericht in het Twents Volksblad

 

 

 Afgelopen week ben ik vereerd met een bezoek van Marga Wind, zij is een reporter van het Twents Volksblad. Heel erg gezellig en zie hier, en in de krant van 3-11-09, het resultaat! 

 

Op handen gedragen

 

NIJVERDAL - Lucie Wolters is betrokken en vrolijk en vertelt met verve over haar vak. Haar nagelstudio aan de Wierdensestraat 24 bestaat deze maand 1 jaar.

  

En over belangstelling heeft ze niets te klagen. "Het is erg druk en daar ben ik blij mee. Sommige mensen die bij mij komen, zijn vriendinnen van me geworden", aldus Lucie. De sfeer in Nagelstudio Nijverdal kan het beste omschreven worden als intiem en gezellig. "Je zit toch een tijdje met je handen aan elkaar en dan wordt de sfeer ook al erg persoonlijk. Ik hoor veel mensen hun hart luchten, maar andersom geldt dat ook hoor. Maar alles blijft tussen deze vier muren."

 

Nagelstudio Nijverdal bestaat 1 jaar

 

Mensen helpen ziet Lucie als een voorrecht. Iemand die bijvoorbeeld al heel lang een nagelbijter is, kan ook bij haar terecht. "Je handen zijn een visitekaartje en voor veel nagelbijters is er veel schaamte om hun handen te laten zien. Maar met een gel systeem lukt het bij negen van de tien mensen om er vanaf te komen." "Ik vind het fijn om voor deze mensen hun handen weer mooi te maken en besteed er veel tijd aan. Ik ben er soms twee uur mee bezig, maar het resultaat mag er zijn. Je zou eens iemand na behandeling hier de deur uit moeten zien stappen, die zijn helemaal happy. Voor de meeste nagelbijters is de drempel hoog, daarom is het belangrijk dat de sfeer persoonlijk blijft." Wie meer informatie over Lucie Wolters en haar nagelstudio wil, kan terecht op www.nagelstudionijverdal.nl

  

"Ik vind het fijn mensen een goed gevoel te geven", vertelt Lucie Wolters van Nagelstudio

Nijverdal. FOTO: MARGA WIND

 

15-10-2009

Wist u dat?

Wist  u dat?

De OPI lakken zijn zeer populair onder filmsterren.

Madonna droeg bijvoorbeeld tijdens haar huwelijk met Guy Ritchie de kleur Italian Love Affair (NLI27) en Jeniffer Lopez is helemaal weg van de Tutti Frutti Tonga (NLS48).

Ook op het witte doek is OPI regelmatig te bewonderen. Mel Gibson schittert in een OPI salon in What Women Want en Reese Witherspoon gebruikt in Legally Blonde de OPI manicure om van haar stress af te komen. Verder dragen de cast van Sex and the City en de dames van Desperate Housewives in elke aflevering OPI nagellak.

 

bron;opi.nl

18-08-2009

Snjezana Ivetak

Snjezana Ivetak
18-08-2009

Vakantie inspiratie

Vakantie inspiratie

Heerlijk om weer thuis te komen na een welverdiende vakantie. Zon zee strand en..... een nagelstyliste! Tja... als vakidioot leer je graag andere vakidioten kennen!

 

Op het strand van onze camping was een heuse nagelstyliste aan het werk. Uiteraard ben ik nieuwsgierig aangelegd, en van het één kwam het ander. Het is altijd leuk om met collega's te kletsen, ervaringen uit te wisselen enz. helemaal vloeiend ging dit niet, door de nodige taalbarrière ontstonden er hilarische spraakverwarringen. Gelukkig kwamen we er met handen en voeten wel uit.

 

Meet Snjezana Ivetak, lachen gieren brullen want ik kreeg volgens haar, nooit haar naam goed uitgesproken. maar goed, ze werkte erg hard met name in de zomermaanden, in de ochtend haar eigen salonklantjes, in de middag en avond op de standplaats, en dat met twee kleine kinderen...