Nieuws archief 2010

25-10-2010

Workshop @ Reggesteyn

Workshop @ Reggesteyn
25-10-2010

Workshop @ Reggesteyn

Workshop @ Reggesteyn

Woensdag ben ik net als in 2009 weer in Nijverdal geweest voor het geven van een manicure en nailart workshop op het CSG Reggesteyn.

Klas 3 was wederom zeer enthousiast. De leerlingen hebben op elkaar geoefend. nadat we paartjes gemaakt hebben, zijn we begonnen met een scrub handbad en korte massage. Belangrijk  punt was natuurlijk; Hoe ervaart de ander de behandeling, zit ze goed, is het prettig? En normaal moeten de leeringen stil zijn, maar nu moesten ze met elkaar in gesprek over koetjes en kalfjes..... Dit was best wel een vreemde gewaarwording bleek wel door het gegiegel want... wat ze moesten zeggen (vreemd......  normaal kletsen ze volop!) 

 

Het tweede deel was nagels lakken. Dit hebben we op wieltjes gedaan, met allerlei verschillende kleuren, glitters  en stripers. Toen was het muisstil, iedereen was helemaal into de lak!

 

Al met al een succes! Ik ben benieuwd hoeveel nagelstylisten hieruit voortkomen over een paar jaar.

 

Reggesteyn bedankt, ik heb genoten!

25-10-2010

Workshop @ Reggesteyn

Workshop @ Reggesteyn
27-08-2010

winkel

winkel

Als je niet in de gelegenheid bent om bij mij langs te komen, maar toch nog wat nodig hebt, handcreme of die ene lak....Vanaf vandaag is het mogelijk om O·P·I producten bij Nagelstudio Vathorst te bestellen.

 

Voor de nagellak-kleuren is het nog wat moeilijk.... het zijn er zooooooveeeeel en op opi.nl zijn ze goed vindbaar en kan je ze zelfs virtueel aanbrengen. Dus zoek je een lak maar weet je niet precies welke? kijk maar even op opi.nl, noteer het nummer of de naam en mail mij, dan zorg ik dat de bestelling naar je toe komt!

Weet je niet precies hoe of wat? Mail al je vragen, ik probeer een passend advies te geven.

O·P·I Nederland levert niet rechtstreeks aan particulieren!