Nieuws archief 2018

13-08-2018

OPI herfstcollectie 2018: Peru

Maak je klaar voor de nieuwe herfstcollectie van OPI. Keer op keer weet dit merk zichzelf te overtreffen, met ook dit jaar een prachtige selectie kleuren geschikt voor elke huidskleur en stijl. Voor deze collectie heeft OPI zich laten inspireren door de rijke cultuur en het adembenemende landschap van Peru! De collectie kenmerkt zich door een aantal frisse pasteltinten, warme aardetinten en mooie nudes. De OPI Peru collectie is vanaf september 2018 verkrijgbaar bij Nagelstudio Vathorst als Infinite Shine lak of Gelcolor behandeling.

 

27-02-2018

OPI LANCEERT VOORJAARS-/ZOMERCOLLECTIE 2018

Lisbon Collection

 

Voor dit voorjaar liet OPI zich inspireren door een van Europa’s meest kleurrijke hoofdsteden! Lissabon staat bekend om de prachtige fado muziek, overheerlijke pastéis de nata en dromerige, pastelkleurige straten. Niet voor niets is deze levendige stad OPI’s muze voor dit voorjaar.  

Het kleurenpalet varieert van pastelroze tot warm fuchsia, aardse terracotta tonen en blauwtinten, die zijn geïnspireerd door de typische Portugese mozaïektegels en de Atlantische Oceaan. 

Alle 12 Lisbon Collection by OPI kleuren zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat elke OPI lover de formule kan kiezen, die perfect aansluit bij haar wensen.

 

bron;opi.nl