Nieuws archief 2019

05-02-2019

GelColor is de underdog van de nagelsalon

 

GelColor, de onderschatte uitkomst voor bijna iedere nagel. Bij een bezoek aan de Nagelstudio denk je vaak snel aan de woorden; Gel of Acryl. Het lijkt dan ook de meest voor de hand liggende optie om te kiezen voor een nieuwe set Gel- of Acrylnagels. Maar sinds een aantal jaar is er ook een derde optie op de markt, de gellak oftewel GelColor.

In onze ogen is de GelColor een underdog op het gebied van nagels. 

 

De GelColor wordt door specialisten gezien als een revolutie. Het brengt snel aan, blijft lang glanzen en als belangrijkste voordeel; iedereen kan het zelf thuis met gemak verwijderen. Dit in tegenstelling tot de kunstsystemen (Gel- en Acrylnagels), die bijna hetzelfde ogen maar een stuk minder vrijblijvend zijn.

 

Na het aanbrengen van de GelColor zien wij op ieders gezicht een grote glimlach verschijnen en zijn de meesten om. Zoals bijvoorbeeld Laura:

 

’ Eerder liet ik altijd mijn Acryl opvullen, omdat ik niet anders gewend was, maar eigenlijk is GelColor voor mij een veel betere optie. Ik ben sneller klaar, mijn nagels zien er net zo mooi uit en het is ook nog eens voordeliger. Ik moet iets meer oppassen met het stoten van mijn nagels, maar daar kan ik mee leven.’’

 

Meer informatie over het verschil tussen GelColor, Gel- en. Acrylnagels? Klik hier.